Kiállító partnereink

Gidatitok Kézműves Szappanház

Egy pici borsodi falucskában Szentistvánbaksán készítjük a kecsketej szappant, az országban egyedülállóan közmunkaprogramban. Szappanjaink kitűnő minőségűek és magas színvonalat képviselnek. Szeretettel és odaadással készítjük őket mindenki megelégedésére. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak és minden hozzáadott alkotóelem a legjobb minőségű! (Például: vizsolyi méz, diófalevél és csalánlevél a bükki füvesembertől, kávé Magyarország legelismertebb baristájától, só Parajdról, szőlőmagőrlemény Tokajról, körömvirág Bioszentandrásról) Ötvözve a hagyományos szappangyártást és a 3D technológiát reklámfelületet tudunk biztosítani a szappanok felületén így bárki számára készíthetünk “saját szappant”.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/Gidatitok-402235520236740

Tarján Kincse

Nagy örömmel mutatjuk be visszatérő partnerünk, a Tarján Kincse termékeit. Tiszatarján Község Önkormányzat – Tiszatarján Kft. termékeivel már az elmúlt 3 évben is találkozhattatok, készítményeik nagy népszerűségnek örvendenek a látogatóink körében. Gyertek és idén is keressétek fel standjukat!

Gulyásbomba

A Gulyásbomba egy új, magyar fejlesztésű és gyártású “street food” étel, ami eggyé kovácsolta a tradíciókat a modern étkezési kultúrával. Kapható marha, csirke, sertés és vegán verzióban is. Az ő standjukat is megtaláljátok fesztiválunkon!

A PREMIX TRADE KFT. fontosnak tartja a környezetünk megóvását is. Ennek érdekében környezetbarát tányért, evőeszközt és poharakat használnak valamint a vendégek számára is könnyen hozzáférhető és értelmezhető szelektív szemétgyűjtőket helyeznek ki.

Óvjuk együtt környezetünket!

Bővebb információ: https://www.facebook.com/GULYASBOMBADEBRECEN

Jászszentandrási Gyümölcsfeldolgozó Start Szociális Szövetkezet

Kóstolta már a Jászszentandrási Gyümölcsfeldolgozó Start Szociális Szövetkezet gyümölcsleveit? Behűtve igazán frissítő és egyben immunerősítő, vitamin és antioxidáns tartalmánál fogva vitalizál, segít az egészség megőrzésében! Természetesen az italok tartósítószer- és színezék mentesek, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak!

https://www.facebook.com/jaszszov

http://www.homoktovisital.hu/

Pokoli Konyha

Ti hogyan fűszerezitek az ételeiteket? Szeretitek a chilit? Ha igen, mennyire csípőset? A Pokoli Konyha termékei között bőven van választék, találtok chilit, chili szószokat, chili paprika krémeket az enyhétől a pokolian csípősig, sőt, különleges paradicsomokat és füstölt fűszerpaprikát is vásárolhattok!

Bővebb információt itt találtok:https://www.facebook.com/pokolikonyha2014

Gabriella Manufaktúra / Dékány Gabriella

Dékány Gabriella mindig is nagy elhivatottságot érzett a kézművesség iránt. Saját tervezésű dísztárgyakat, ajándéktárgyakat és használati tárgyakat készít a népies és modern formáknak megfelelően, valamint nyitott az egyéni elképzelésekre is!

Bővebb információ: www.gabriellamanufaktura.hu

Grósz Tamás (Nagykörű)

Sokszor elképzelni sem tudjuk, hogy milyen hatalmas tárháza van a növényvilágnak. A különlegességek iránt érdeklődők a világ bármely szegletében járnak, biztos, hogy néhány új szerzeménnyel térnek haza. A Nagykörűben élő Grósz Tamás is ezek közül való. Növénygyűjteménye, kertje páratlanul sokszínű. Ehető, iható, gyógyító, fűszerező, illatos valamint különleges zöldségnövényeket termeszt.

Elsődleges célja, hogy bemutassa, hogy megtermelhetők minden különösebb befektetés nélkül, olyan növények is, amik a köztudatban ismeretlenek. Alaposan készítse fel az érzékszerveit az a vendég, aki be akarja barangolni a nagykörűi Grosz házaspár kertjét. A hosszú telken végigvezető füves ösvény mentén jobbról-balról sorakoznak a növények, megszámolni is képtelenség hányan.

Ha valaki szereti a sokféle fűszer-és gyógynövény, a különleges hazai és egzotikus gyümölcsök illatát és látványát, keresse a Grósz házaspár standját fesztiválunkon, illetve látogasson el a házaspár csodakertjébe, ahol növényeket, recepteket cserélhettek, és útravalót kaphattok a csöndből és nyugalomból, derűből és harmóniából.

Elérhetőség: Mobil: 06 20 9168711

Email: ragokamuvek@gmail.com

Referenciák és publikációi: Szabad föld.hu Termesszék velem, valamint a Herbáció gyógynövényes magazin.

A kert előzetes bejelentés után bármikor látogatható!

Lilla Méze / Molnár-Kun Lilla

Keressétek fesztiválunkon a LillaMéze termékeit, találtok közöttük termelői mézet, magvas mézet, mézes ajándékcsomagokat, propoliszt, viaszgyertyát, mézes puszedlit, mézes linzert. Nagyszerű ajándék, mert édes, magával ragadó, minden alkalomhoz illik, minden korosztály számára kiváló, vitamindús táplálék.

LillaMéze mottója a szeretet, egészség kis üvegcsékbe zárva. Mézet adni és kapni egyaránt öröm.

Bővebb információt itt találtok: https://www.facebook.com/Lillahoney

Brixi Decor Buxus / Rist Brigitta

Varázsolj te is modern és elegáns hangulatot a Brixi Decor Buxus dekorációkkal. Buxus dekorációi mindenhol egy igazán élethű természetközeli örökzöld hangulatot teremtenek kültérre és beltérre egyaránt.  Nem igényelnek gondozást és időjárást állóak egyszóval örök szépségek maradnak akár: kaspóba, ajtó kopogtatóként, kivilágítva lógatva és kisebbekre is gondolva, Minnie egér dekorációként a gyerekek nagy kedvenceként, valamint a  buxus panelekkel igazán természetközeli hangulatot teremthetsz ezekkel a zöld falakkal: otthonodban, irodába, éttermekben, panziókba, szépség szalonokba csak a képzelet szabhat határt 

Bővebb információ: https://form.jotform.com/211404362599356

Megrendeléssel, elképzeléssel valamint Árajánlattal kapcsolatban privát üzenetben lehet érdeklődni: https://www.facebook.com/brixxxi